Bejelentés


Vámpírnaplók-Twilight "A szerelem tényleg egy nagy szívás!"


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!! :)


Breaking Dawn:


Az utolsó alkonyat-film is tarolt

Bárhogy is nézzük, az Alkonyat utolsó részét nem lehetett nem szemügyre venni a múlt hétvégén. Ez meg is látszik a nemrég bejelentett box-office adatokban, hiszen a Hajnalhasadás második része minden idők nyolcadik legjobban nyitó filmje lett.


Nem csoda, hogy a Hajnalhasadás második része,Kristen Stewart,Robert Pattinson,Taylor Lautner és Mackenzie Foy  főszereplésével is hatalmas sikereket ért el már az első hétvégén. A széria befejeztével az derült ki a hozatallal kapcsolatban, hogy majdnem végig egyenletes volt, hiszen az Alkonyat: Hajnalhasadás 2. része 141,3 millió dollárral debütált Amerikában, és e körül az adat körül forog a többi film behozatala is: az Alkonyat: Újhold éppenhogy csak megelőzte, 142,8 milliós bevétellel, az utolsó film pedig éppen az Alkonyat: Hajnalhasadás 1. részt előzte meg (138,1 millió dollár).

Ezzel egyértelműen változott a legjobban nyitó filmek listája, ráadásul immáron három Alkonyat-film is szerepel a top 10-ben:

  1. Bosszúállók, $200.3 millió
  2. Harry Potter és a Halál erekyléi: 2. rész, $169.2 millió
  3. A sötét lovag – Felemelkedés, $160.9 millió
  4. A sötét lovag, $158.4 millió
  5. Az éhezők viadala, $152.5 millió
  6. Pókember 3, $151.1 millió
  7. Alkonyat: Újhold, $142.8 millió
  8. Alkonyat: Hajnalhasadás- 2. rész, $141.3 millió
  9. Alkonyat: Hajnalhasadás- 1. rész, $138.1 millió
  10. A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse, $135.6 millió

Nem meglepő módon, külföldön is rendkívül sikeres volt, ahonnan összesen 199,6 millió dollárt zsebelt be. Bármennyit is mondanak a számok, ha a kritikusok nem is, a nézők általában pozitív élménnyel hagyták el a mozikat. Érdekes egyébként megjegyezni, hogy a nézők 79%-a nő volt, (közülük fele 25 évnél idősebb), de csupán 21%-a volt férfi.

Az Alkonyat, az emberlány és a vámpír története már az első könyv megjelenése óta világhírű és népszerű,Stephenie Meyer , a filmkészítők, a színészek és a rajongók pedig örökre beírták magukat a filmtörténelembe. A regények, a filmek és maga az Alkonyat jelensége pedig mindenesetre emlékezetesek maradnak, még akkor is, ha mindenki készen áll a továbblépésre, hiszen jövőre négy sikeres regény megfilmesítése kerül a nagyvászonra.

Forrás: Starity

Sziasztok!! :) Aki eddig nézte és követte az oldalamat attól bocsánatot kérek ,hogy 8 hónapig nem foglalkoztam az oldalal,DE most örülhettek mert visszatértem!! :)Szép lassan majd megint újra csinálok mindent.Lesznek  friss képek fent , epizód ismertető,videók és persze a legfontosabbat a filmhez a linkeket nem hagyom ki :)

Hírek
Sziasztok!

Most kezdtem el újra nekiállni az oldalamnak 8 hónap után ,úgyhogy ha lehet nem kérek még kritikát majd ha több minden fent lesz ....

Frissítések

Utoljára frissítve : 2012.12.03

Kedves rajongók!

Közölni szeretném veletek hogy a havi látogatók száma meghaladja a 4000-et is . Köszönöm hogy nézitek az oldalam. A honlap készítője:Rony


Szavazás


Linkek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!